top of page

Welkom bij ASA Laser Nederland

De kracht van laser therapie

Bij ASA Laser Nederland begrijpen we de cruciale rol die geavanceerde technologie en innovatieve benaderingen spelen in de hedendaagse gezondheidszorg. Daarom hebben we MLS® Lasertherapie omarmd als een revolutie in pijnverlichting, ontstekingsbeheersing en weefselregeneratie. 

Uw adres voor humaan en veterinaire Laser oplossingen

Onze laser therapie oplossingen bieden veelzijdige toepassingen in zowel de humane als de veterinaire sector. Of je nu een arts, fysiotherapeut, chiropractor, podotherapeut, huidspecialist of tandarts bent die op zoek is naar effectieve pijn verlichtingsopties voor patiënten, of een dierenarts die de gezondheid van dieren wil verbeteren, wij hebben de juiste oplossingen voor U.

Icon-snel-asa.png

Wij helpen graag en snel

Overweegt u laser behandelingen in de praktijk of bent u gericht op zoek naar een laser apparaat, wij staan met raad en daad direct klaar voor u

Icon-simulataan-asa.png

Ondersteuning met kennis

Ondanks dat de software op onze lasers de behandelingen uiterst eenvoudig maken, hechten wij veel waarde aan kennisoverdracht en training

Icon-happy-asa.png

U en uw cliënten tevreden

Dat is ons doel. De manier waarop wij elkaar kunnen ondersteunen en aanvullen is heel belangrijk voor onze relatie

Wat maakt ons uniek

En wat zijn nu de verschillen?

Onze lasers zijn uitgerust met de gepatenteerde MLS-technologie, die veiligheid voorop stelt. In tegenstelling tot High Power lasers, die constant bewogen moeten worden om thermische schade te voorkomen, kunnen onze ASA lasers gericht blijven op één plek. Dit resulteert in een preciezere en effectievere behandeling zonder risico op thermische schade aan het weefsel.

asa_mls_visual.jpeg
Ik krijg geweldige feedback van patiënten, vaak al na slechts één behandeling. Voor mij verslaat het na 3 maanden gebruik shockwave absoluut.

Jonathan Small, Podotherapeut, Health First

Hoe gaan wij te werk

ASA Laser Nederland is uw specialist in zowel humane als veterinaire lasertherapie, waarbij we gebruik maken van geavanceerde MLS® Lasertherapie. Deze innovatieve behandeling combineert continu licht (gemiddeld wattage) met pulserend licht (High Power wattage). Dit zorgt ervoor dat de laser op één specifieke plek gericht kan blijven, zonder de noodzaak om deze te bewegen, wat cruciaal is voor nauwkeurige en veilige behandelingen.

Uw afweging onze dienstverlening

Kennismakingsgesprek

Telefonisch

We beginnen met een gesprek om uw behoeften te begrijpen. Zodoende kunnen wij u het meest gericht van dienst zijn

Demo

Bij u onsite of bij ons op locatie

Als wij de Laser die het beste bij uw praktijk past hebben gevonden en u van overweging bent de volgende stap te maken krijgt u van ons een demonstatie

Training & Proefplaatsing

1 deel fysiek, 1 onderdeel online

Op het moment dat u besluit dat Laser Therapie een aanvulling kan gaan zijn voor uw praktijk gaan we over tot een proefplaatsing. Hierbij krijgt u:

1. Hands-on kennis

2. Ervaring met de resultaten in de praktijk

3. Inzicht in de toepasbaarheid en het gebruik

Evaluatie

Meestal bij u in de praktijk

Voor de proefplaatsing vragen wij u minimaal 5 casus voor handen te hebben om de proefperiode zo effectief mogelijk te maken. Na de proefperiode evalueren we samen het resultaat en bespreken we de mogelijkheden voor de volgende stap.

Die kan ook zijn dat u nog niet start met Laser Therapie, indien dit het geval is zijn er kosten aan de proefplaatsing verbonden. Bij aanschaf is deze service volledig inbegrepen

Vraag uw demo aan

Wij zijn u graag van dienst

Bent u geïnteresseerd om uw praktijk naar een hoger niveau te tillen met de nieuwste technologie in lasertherapie? Vul het onderstaande formulier in voor een vrijblijvende demonstratie en ontdek zelf de voordelen van ASA Lasers.

Breid uw diensten uit

MLS® Lasertherapie biedt een breed scala aan toepassingen.

 

Van pijnverlichting en ontstekingsbeheersing tot weefselregeneratie en triggerpointbehandeling, onze laseroplossingen passen zich aan aan uw behoeften.

 

Unieke kans om uw dienstverlening uit te breiden

mis_2020.jpg
Aanvullende diensten voor uw praktijk

Wanneer u overweegt om uw dienstverlening uit te breiden met lasertherapie opent u de deur naar talloze mogelijkheden. Het integreren van MLS® Lasertherapie in uw zorgpraktijk kan niet alleen resulteren in snellere herstellende cliënten, maar ook in uiterst tevreden cliënten. Hier zijn enkele redenen waarom dit een unieke kans voor u is:

Icon-snel-asa.png

Versneld herstel

MLS® Lasertherapie heeft bewezen de hersteltijden aanzienlijk te verkorten. Dit betekent dat uw cliënten sneller terug kunnen keren naar hun dagelijkse activiteiten, wat hun tevredenheid en vertrouwen in uw praktijk vergroot.

3-teknologi-ikon-150x150.jpg

Extra behandel opties

Door lasertherapie aan uw dienstverlening toe te voegen vergroot u de behandelingsopties die u aan uw cliënten kunt bieden. Dit kan leiden tot meer tevredenheid, omdat cliënten weten dat ze bij u terechtkunnen voor uitgebreide zorg.

4-sikkerhed-ikon-150x150.jpg

Pijnverlichting als dienst

Het vermogen om effectieve pijnverlichting te bieden is van onschatbare waarde voor cliënten. Lasertherapie kan helpen pijn te verminderen en het algehele welzijn van cliënten te verbeteren.

2-homogenitet-ikon-150x150.jpg

Effectief en resultaat gericht

De bewezen effectiviteit van MLS® lasertherapie zorgt ervoor dat uw cliënten verbeterde resultaten ervaren. Dit leidt tot tevreden cliënten en een positieve reputatie voor uw praktijk

Icon-simulataan-asa.png

Competitief voordeel

Het aanbieden van geavanceerde lasertherapie geeft u een competitief voordeel in de gezondheidszorg. Cliënten zullen eerder voor uw praktijk kiezen vanwege de geavanceerde behandelingsopties die u kunt bieden.

Wij zijn u graag van dienst

Kortom, het uitbreiden van uw dienstverlening met lasertherapie is een unieke kans om uw praktijk te transformeren en uw cliënten de best mogelijke zorg te bieden. Dit leidt niet alleen tot sneller herstellende cliënten, maar ook tot uiterst tevreden cliënten die hun vertrouwen in uw praktijk zullen versterken. Grijp deze kans en ontdek de voordelen van MLS® Lasertherapie voor uw praktijk.

Contact

Kromme Spieringweg 291, Vijfhuizen

ASA Laser Nederland is onderdeel van MNed v.o.f

  • Facebook
  • Instagram
Uw vraag betreft:

Bericht verstuurd

bottom of page