top of page

ASA en MLS® Producten

MLS® (Multiwave Locked System) Lasertherapie is ontstaan uit het wetenschappelijk onderzoek van ASA om de beperkingen van traditionele lasertherapie te overwinnen.

 

Wat is Multiwave Locked System

De MLS®-impuls is gebaseerd op twee gecombineerde en gesynchroniseerde licht emissies: één heeft dezelfde kracht als LLLT (Low Level Laser Therapie), terwijl de andere de typische kenmerken heeft van High Power.

mls_laser_therapy_en.jpeg

MLS Laser Therapie is ontwikkeld en gepatenteerd door ASA Laser, een innovatief bedrijf op het gebied van medische lasertechnologie. ASA Laser heeft 40 jaar expertise opgebouwd in de ontwikkeling van geavanceerde laserapparatuur voor medische en veterinaire toepassingen. Het Multiwave Locked System (MLS) werd speciaal ontworpen door ASA Laser om een effectieve en veilige therapie te bieden voor patiënten die lijden aan pijn en ontstekingen.

 

Een belangrijk kenmerk van MLS Laser Therapie is dat het exclusief beschikbaar is via ASA Lasers. Dit betekent dat medische professionals die geïnteresseerd zijn in het aanbieden van deze innovatieve behandelmethode kunnen vertrouwen op de deskundigheid, veiligheid en technologie van ASA Lasers. Deze exclusiviteit waarborgt dat medische en veterinaire praktijken die MLS Laser Therapie willen toepassen, toegang hebben tot hoogwaardige, op onderzoek gebaseerde technologie die is ontwikkeld door de pioniers in de branche.

 

Door te vertrouwen op ASA Laser voor MLS Lasertherapie kunnen behandelaars rekenen op de nieuwste wetenschappelijke inzichten en technologische vooruitgang op het gebied van lasertherapie. Dit zorgt ervoor dat patiënten de best mogelijke zorg en resultaten krijgen bij de behandeling van diverse aandoeningen.

MLS Laser therapie uitgelegd

Dr. Darren J. Silvester

Next Step

Foot & Ankle clinic

ASA klant in Austin Texas

Toepassingen

Joint Pain

Pijnverlichting en herstel van sportblessures

Lasertherapie wordt gebruikt om atleten te helpen bij het snel herstellen van sportblessures, zoals verstuikingen, spierverrekkingen en gewrichtspijn. Deze niet-invasieve behandeling kan de pijn verminderen en de genezing versnellen, waardoor sporters sneller terug kunnen keren naar hun prestatieniveau.

Dermatologische toepassingen

Lasertherapie helpt de cel regeneratie te versnellen en ontsteking te verminderen waardoor de wond of de huid aandoening van binnenuit geneest.

Hierdoor ontstaat minder littekenvorming. De laser kan op afstand van het te behandelen oppervlakte blijven.

Gewrichtspijn bij onder andere artritis:

Mensen die lijden aan artritis vinden vaak verlichting met lasertherapie. Deze niet-medicamenteuze aanpak kan ontstekingen verminderen, de mobiliteit verbeteren en de pijn in gewrichten zoals de knieën en enkels verlichten, waardoor de levenskwaliteit van patiënten wordt verbeterd.

De unieke MLS technologie

MLS® Lasertherapie vergemakkelijkt het overwinnen van pijnlijke symptomen - typerend voor musculoskeletale aandoeningen - en is een geldig revalidatiemiddel, omdat het effectief de herstel van functionaliteit bevordert die is aangetast door letsels, overmatig gebruik of chirurgische ingrepen.

Duale werking

De combinatie en synchronisatie van twee golflentes tot een enkele licht emissie.

Icon-snel-asa.png

Snel herstel

MLS Lasertherapie heeft een korte behandeltijd en een bespoedigend effect op herstel

Icon-happy-asa.png

Blije patienten

Vrijwel vanaf de eerste behandeling zal uw client verbetering merken.

bottom of page