top of page

Een laser die past bij uw praktijk

IMG_20210412_113250_846.jpg

Mphi 75.5 | ASA Laser Mphi: Dubbel zo Effectief en Hands-Free.


De ASA Laser Mphi 75.5 vertegenwoordigt een verdere evolutie binnen de MLS®-familie en biedt aanzienlijke verbeteringen in therapeutische effecten en toepassingsmogelijkheden.Met 75W piekvermogen twee handstukken en zeer gespecialiseerde kenmerken, zoals de conische lichtgeleider voor laser acupunctuur behandelingen, biedt de Mphi 75.5 ongekende mogelijkheden.


De verbeterde MLS®-puls resulteert in een snellere verbetering van symptomen met verminderde behandeltijden, zelfs in "hands-free" modus, dankzij de vaste punt van de Charlie Orange multidiodische applicator.


 

De Mphi 75.7 komt met twee applicators:

Handpiece

1 MLS® source - 75 W Peak Power Ø2 cm Target Area


Multidiodic applicator Charlie Orange

3 MLS® sources - 3 x 75 W Peak Power Ø5 cm Target Area


Hands-Free en Veilig:

Een van de opvallende kenmerken van de Mphi 75.5 is de "hands-free" behandelingsoptie. Dankzij de vaste pointer van de Charlie Orange multidiodische applicator kunnen behandelingen veilig en zonder direct contact met de patiënt worden uitgevoerd, wat potentiële besmetting voorkomt. Dit maakt de Mphi 75.5 niet alleen effectief, maar ook uiterst veilig.

Toepassingen van de ASA Laser Mphi 75.5:

  • De ASA Laser Mphi 75.5 biedt een breed scala aan toepassingen, waardoor het een waardevol hulpmiddel is voor verschillende medische en veterinaire behandelingen. Enkele van de belangrijkste toepassingsgebieden zijn:


  • Pijnverlichting: De Mphi 75.5 kan worden gebruikt om pijn te verlichten bij patiënten met verschillende aandoeningen, waaronder gewrichts- en spierpijn.


  • Ontstekingsbeheersing: Deze geavanceerde laser kan ontstekingen verminderen en helpen bij het herstelproces.


  • Weefselregeneratie: De Mphi 75.5 stimuleert de regeneratie van beschadigde weefsels, wat kan leiden tot snellere genezing.


  • Acupunctuur behandeling: Dankzij de conische lichtgeleider is de Mphi 75.5 ook geschikt voor laser acupunctuur behandelingen, wat nieuwe mogelijkheden opent voor acupunctuur beoefenaars.


  • Revalidatie: Het apparaat kan worden gebruikt als onderdeel van revalidatieprogramma's om de mobiliteit en het herstel te verbeteren.


  • Triggerpointbehandeling: De Mphi 75.5 is effectief voor de behandeling van triggerpoints, die vaak geassocieerd worden met spierpijn en stijfheid.


  • Sportgeneeskunde: Sporters kunnen profiteren van de Mphi 75.5 om blessures te behandelen en het herstel te versnellen.

Kortom, de ASA Laser Mphi 75.5 is een geavanceerde lasertherapieoplossing die dubbel zo effectief is en gelijktijdige "hands-free" behandelingen mogelijk maakt. Hiermee kunnen zorgverleners op een efficiënte en gepersonaliseerde manier hoogwaardige zorg bieden aan hun patiënten, terwijl de veiligheid altijd gewaarborgd blijft. Als je op zoek bent naar geavanceerde technologie die de toekomst van medische en veterinaire behandelingen vertegenwoordigt, dan is de ASA Laser Mphi 75.5 de ideale keuze. Neem contact met ons op om meer te leren over deze innovatieve technologie en hoe deze jouw praktijk kan transformeren.


コメント


Offerte Of Demo

Heeft u vragen of wellicht al een Laser op het oog, neem dan via het formulier contact met ons op.

Wij nemen vervolgens binnen 24 uur contact met u op om u te assisteren bij het vinden van de juiste laser.

Indien uw de product brochure wil downloaden maakt u eenvoudig en gratis een account aan, in uw account kunt u elke spec sheet en verder product omschrijvingen vinden

Selecteer een optie
Uw aanvraag betreft:

Uw aanvraag is verzonden

bottom of page