top of page

Een laser die past bij uw praktijk

IMG_20210412_113250_846.jpg

ASA laser Mphi Vet Orange


Met een piekvermogen van 75 W biedt de Mphi Vet Orange aanzienlijke toegevoegde waarde. Dit innovatieve apparaat voor MLS® Lasertherapie is het resultaat van onderzoek uitgevoerd door ASA Laser. Het hoge piekvermogen niveau wordt optimaal benut dankzij de synchronisatie van de emissies (continu/frequentie en gepulseerd), waardoor ze diep in de weefsels kunnen doordringen en totale veiligheid kunnen garanderen.


Directe Pijnverlichting: Door de directe aanpak van pijn, het verbeteren van het fotomechanische effect, het versnellen van het anti-oedeem effect en het bevorderen van de activering van cellulaire herstelprocessen wordt nog eenvoudiger met de Mphi Vet Orange.

Specifieke Software voor Diverse Diersoorten: Onze specifieke software biedt voorgeprogrammeerde protocollen voor de behandeling van KATTEN, HONDEN, PAARDEN en EXOTISCHE DIEREN. Dit stelt u in staat om parameters aan te passen en behandelingsmodi in te stellen voor een steeds meer op maat gemaakte veterinaire behandeling.

Kenmerken en Voordelen:

 • Piekvermogen van 75 W en gemiddeld vermogen tot 1.2 W voor krachtige prestaties.

 • Geavanceerde synchronisatie van emissies voor diepe weefselbereik en totale veiligheid.

 • Directe pijnverlichting en versnelde genezingsprocessen.

 • Specifieke software voor verschillende diersoorten voor aangepaste behandelingen.

Met de Mphi Vet Orange heeft u een krachtig hulpmiddel in handen voor MLS® Lasertherapie in de veterinaire zorg. Het biedt de mogelijkheid om pijn te verlichten, genezing te versnellen en het welzijn van uw dierenpatiënten te verbeteren. Kies voor vooruitstrevende technologie en hoogwaardige zorg met de Mphi Vet Orange.


Met de Mphi Vet Orange kunt u een breed scala aan behandelingen uitvoeren in de veterinaire zorg. Hier is een opsomming van de mogelijkheden:

 1. Pijnverlichting: De Mphi Vet Orange kan effectief pijn verlichten bij dieren met verschillende pijnlijke aandoeningen, waaronder gewrichtspijn, spierpijn en postoperatieve pijn.

 2. Versnelde Wondgenezing: Deze geavanceerde lasertherapie kan de genezing van wonden versnellen, waardoor dieren sneller herstellen van operaties of huidletsels.

 3. Ontstekingsremming: De Mphi Vet Orange kan ontstekingen verminderen en helpen bij de behandeling van ontstekingsgerelateerde aandoeningen, zoals huidaandoeningen en allergieën.

 4. Anti-oedeem Effect: Door het bevorderen van de anti-oedeem effecten kan de Mphi Vet Orange helpen bij het verminderen van zwelling en vochtophoping bij verschillende aandoeningen.

 5. Bevordering van Cellulaire Reparatie: De lasertherapie kan de activering van cellulaire reparatieprocessen stimuleren, wat bijdraagt aan het herstel en de genezing van weefsels.

 6. Ondersteuning van Mobiliteit: Voor oudere dieren of dieren met mobiliteitsproblemen kan de Mphi Vet Orange helpen bij het verbeteren van hun bewegingsvrijheid en kwaliteit van leven.

 7. Tandheelkundige Zorg: Het kan worden ingezet in de tandheelkunde voor de behandeling van tandvleesproblemen en wondgenezing na tandheelkundige ingrepen.

 8. Neurologische Aandoeningen: De Mphi Vet Orange kan worden toegepast bij de behandeling van bepaalde neurologische aandoeningen, zoals rugproblemen.

 9. Specifieke Protocollen voor Diverse Diersoorten: Dankzij de specifieke software met voorgeprogrammeerde protocollen voor KATTEN, HONDEN, PAARDEN en EXOTISCHE DIEREN, kunt u de behandeling aanpassen aan de behoeften van verschillende diersoorten.

De Mphi Vet Orange is een veelzijdig instrument dat dierenartsen in staat stelt om effectieve en op maat gemaakte behandelingen uit te voeren voor een breed scala aan aandoeningen bij dieren. Het verbetert de zorg, versnelt herstelprocessen en draagt bij aan het welzijn van uw patiënten.


Comments


Offerte Of Demo

Heeft u vragen of wellicht al een Laser op het oog, neem dan via het formulier contact met ons op.

Wij nemen vervolgens binnen 24 uur contact met u op om u te assisteren bij het vinden van de juiste laser.

Indien uw de product brochure wil downloaden maakt u eenvoudig en gratis een account aan, in uw account kunt u elke spec sheet en verder product omschrijvingen vinden

Selecteer een optie
Uw aanvraag betreft:

Uw aanvraag is verzonden

bottom of page