top of page

Een laser die past bij uw praktijk

IMG_20210412_113250_846.jpg

ASA Laser Mphi Equine


De Mphi Equine is een specifiek apparaat dat is ontworpen voor de behandeling van gezondheidsproblemen bij paarden, op een eenvoudige en effectieve manier. Dankzij een reeks therapeutische programma's die zijn ontwikkeld om dierenartsen te helpen bij het kiezen van de meest geschikte behandeling, biedt de Mphi Equine een op maat gemaakte oplossing voor de uitdagingen waarmee paarden en hun eigenaren worden geconfronteerd.
Innovatieve Veterinaire Apparatuur: De Mphi Equine behoort tot de categorie innovatieve veterinaire apparatuur en is speciaal ontworpen om de gezondheidscondities van paarden en andere equines aan te pakken. Het onderscheidt zich door zijn vermogen om gemakkelijk en nauwkeurig elk deel van het paardenlichaam te bereiken en hoogwaardige energie over te dragen naar een specifiek doelgebied met een diameter van 5 cm. Deze optimale oppervlakte zorgt voor uitstekende therapeutische resultaten.

Groot Gebied, Snelle Resultaten: Het formaat van het verlichte gebied maakt het mogelijk om ruime volumes weefsel gelijkmatig te activeren, zoals spierfasciae of hele gewrichten. Dit resulteert in een snelle respons van de betrokken structuren, en dankzij de bio-stimulerende effecten van de MLS® puls, duurt de therapie slechts enkele minuten. Dit betekent dat paarden snel kunnen profiteren van de voordelen van lasertherapie.

De Mphi Equine is de ideale keuze voor dierenartsen en paardenliefhebbers die op zoek zijn naar een op maat gemaakte en innovatieve oplossing voor de gezondheidsproblemen van hun viervoetige metgezellen. Met dit geavanceerde apparaat kunt u paarden en equines helpen om snel en effectief te herstellen, waardoor hun welzijn en prestaties worden verbeterd. Kies voor de Mphi Equine en ervaar de voordelen van geavanceerde lasertherapie in de paardengeneeskunde.

  1. Op Maat Gemaakte Therapie: De Mphi Equine biedt specifieke therapeutische programma's die zijn ontworpen om de gezondheidsproblemen van paarden effectief aan te pakken. Hierdoor kan de behandelaar op maat gemaakte behandelingen uitvoeren die zijn afgestemd op de individuele behoeften van elk paard. Dit resulteert in een betere zorg en herstel van de dieren.

  2. Diepe en Nauwkeurige Behandeling: Het vermogen van de Mphi Equine om gemakkelijk en nauwkeurig elk deel van het paardenlichaam te bereiken en hoogwaardige energie over te dragen naar een specifiek doelgebied van 5 cm diameter is van onschatbare waarde. Hierdoor kunnen behandelaars diep in de weefsels doordringen en gerichte behandelingen uitvoeren, bijvoorbeeld voor spierfasciae of gewrichten. Dit zorgt voor een effectievere behandeling en snellere resultaten.

  3. Tijdbesparing en Efficiëntie: Dankzij de bio-stimulerende effecten van de MLS® puls, kunnen therapieën met de Mphi Equine in slechts enkele minuten worden voltooid. Dit bespaart niet alleen tijd voor de behandelaar, maar stelt paarden ook in staat om sneller te herstellen en weer actief te zijn. Hierdoor kunnen behandelaars meer patiënten efficiënter behandelen en hun praktijk verbeteren.

Kortom, de Mphi Equine is een waardevol instrument voor behandelaars van paarden, omdat het hen in staat stelt om op maat gemaakte, diepe, en efficiënte behandelingen uit te voeren, wat resulteert in verbeterde zorg en welzijn voor de dieren, en een efficiëntere praktijkvoering voor de behandelaar.


Comentários


Offerte Of Demo

Heeft u vragen of wellicht al een Laser op het oog, neem dan via het formulier contact met ons op.

Wij nemen vervolgens binnen 24 uur contact met u op om u te assisteren bij het vinden van de juiste laser.

Indien uw de product brochure wil downloaden maakt u eenvoudig en gratis een account aan, in uw account kunt u elke spec sheet en verder product omschrijvingen vinden

Selecteer een optie
Uw aanvraag betreft:

Uw aanvraag is verzonden

bottom of page