top of page

Een laser die past bij uw praktijk

IMG_20210412_113250_846.jpg

ASA laser M-Vet - het parade paardje


Ervaar een revolutionaire sprong in veterinaire lasertherapie met de ASA Laser M-Vet, de nieuwste innovatie die zijn voorgangers, de MLS Orange en MLS Blue, overtreft door een verbazingwekkende laserkracht van 270W piekvermogen te leveren.

Ontworpen met de grootst mogelijke aandacht voor de behoeften van dierenartsen, belooft de M-Vet om de manier waarop u zorgt voor uw dierenpatiënten te vereenvoudigen en te verbeteren.


Kracht binnen handbereik: De M-Vet is ontworpen om krachtige pulsen van laserenergie te leveren en biedt superieure behandelingsopties voor een breed scala aan dieren, van geliefde huisdieren tot majestueuze paarden, exotische reptielen en zelfs de meest delicate vogels en andere exotische dieren. Met zijn ongeëvenaarde piekvermogen van 270W tilt deze geavanceerde technologie veterinaire lasertherapie naar een geheel nieuw niveau en zorgt ervoor dat uw patiënten de optimale zorg krijgen die ze verdienen.


Gebruiksvriendelijke en Intuïtieve Software: Wij begrijpen het belang van de tijd van een dierenarts en daarom hebben we de M-Vet uitgerust met gebruiksvriendelijke en intuïtieve software die uw werk vereenvoudigt. Het grote aanraakscherm maakt navigatie moeiteloos, waardoor u de behandelingsparameters snel en eenvoudig kunt aanpassen. Of u nu een trouwe familiegezel of een fascinerend exotisch dier behandelt, de veelzijdige software van de M-Vet biedt verschillende vooraf ingestelde opties voor verschillende dieren.


Aanpasbare Voorinstellingen: Pas uw behandeling nauwkeurig aan aan de behoeften van elke patiënt door te kiezen uit een verscheidenheid aan aanpasbare voorinstellingen. De software van de M-Vet stelt u in staat om uw instellingen te wijzigen en op te slaan voor verschillende diersoorten, waardoor een perfecte match wordt gegarandeerd voor de specifieke casus voorhanden. Van doseringen voor harige vrienden tot die geschikt zijn voor gevederde vrienden, de M-Vet heeft het allemaal en biedt u de flexibiliteit om uitzonderlijke zorg te bieden aan een gevarieerde klantenkring.


Moeiteloos Gegevensbeheer: Het beheren van patiëntgegevens verloopt naadloos met de M-Vet. De geavanceerde software stelt u in staat om patiëntgegevens te exporteren, nieuwe softwareversies te importeren en een uitgebreide database van gevallen te onderhouden. De geïntegreerde database stelt u in staat om in slechts een paar klikken specifieke behandelingsinformatie voor elke patiënt op te roepen, waardoor uw workflow wordt gestroomlijnd en het giswerk wordt verminderd.


Veterinaire Uitmuntendheid Bevorderen: De ASA Laser M-Vet is meer dan alleen een laser; het is uw partner bij het leveren van de hoogste normen van veterinaire zorg. Met zijn buitengewone kracht, gebruiksvriendelijke interface, aanpasbare voorinstellingen en efficiënte gegevens beheermogelijkheden staat de M-Vet op het punt de manier waarop u voor dieren zorgt te herdefiniëren. Sluit u aan bij de evolutie van veterinaire lasertherapie met de ASA Laser M-Vet en ervaar ongeëvenaarde precisie, efficiëntie en excellentie in uw praktijk.


Toepassingsgebieden:

De ASA Laser M-Vet is veelzijdig en geschikt voor een breed scala aan behandelingen in de veterinaire zorg. Hier zijn enkele van de toepassingen waarvoor de M-Vet kan worden gebruikt:

  1. Pijnverlichting: De M-Vet kan worden ingezet voor de behandeling van pijnlijke aandoeningen bij dieren, waaronder gewrichtsproblemen, artritis, en spierpijn.

  2. Wondgenezing: Deze geavanceerde lasertherapie kan de genezing van wonden versnellen, inclusief postoperatieve wonden en huidletsels.

  3. Ontstekingsremming: De M-Vet kan ontstekingen verminderen en helpen bij de behandeling van ontstekingsgerelateerde aandoeningen, zoals allergieën en dermatitis.

  4. Herstel en revalidatie: Het is effectief bij het bevorderen van het herstel en de revalidatie na verwondingen, operaties, en orthopedische ingrepen.

  5. Pijnbeheer bij chronische aandoeningen: Dieren met chronische pijn, zoals osteoartritis, kunnen profiteren van de pijnverlichtende eigenschappen van de M-Vet.

  6. Tandheelkundige zorg: De M-Vet kan worden gebruikt in de tandheelkunde voor de behandeling van tandvleesproblemen en wondgenezing na tandheelkundige ingrepen.

  7. Ondersteuning van de mobiliteit: Voor oudere dieren of dieren met mobiliteitsproblemen kan de M-Vet helpen bij het verbeteren van hun kwaliteit van leven.

  8. Neurologische aandoeningen: Het kan worden toegepast bij de behandeling van bepaalde neurologische aandoeningen, zoals rugproblemen.

  9. Sportgeneeskunde: Voor sport- en werkende dieren kan de M-Vet helpen bij het herstel van blessures en het behoud van hun prestatievermogen.

De ASA Laser M-Vet is ontworpen om dierenartsen een veelzijdig instrument te bieden voor een breed scala aan behandelingen, en het kan aanzienlijke voordelen bieden voor de gezondheid en het welzijn van diverse dierenpatiënten.Comments


Offerte Of Demo

Heeft u vragen of wellicht al een Laser op het oog, neem dan via het formulier contact met ons op.

Wij nemen vervolgens binnen 24 uur contact met u op om u te assisteren bij het vinden van de juiste laser.

Indien uw de product brochure wil downloaden maakt u eenvoudig en gratis een account aan, in uw account kunt u elke spec sheet en verder product omschrijvingen vinden

Selecteer een optie
Uw aanvraag betreft:

Uw aanvraag is verzonden

bottom of page