top of page

Een laser die past bij uw praktijk

IMG_20210412_113250_846.jpg

De Toekomst van Lasertherapie met ASA Laser M8: Robotische behandeling


Als zorgverleners blijven we altijd streven naar innovatie en geavanceerde oplossingen om de zorg voor onze patiënten te verbeteren. De ASA Laser M8 vertegenwoordigt de toekomst van lasertherapie, met zijn baanbrekende robotische behandeling die de levering van MLS® Lasertherapie snel en automatisch mogelijk maakt. Laten we samen de ASA Laser M8 verkennen en begrijpen waarom deze technologie een gamechanger is in de medische en veterinaire wereld.


Robotische behandeling:

Een van de meest opvallende kenmerken van de ASA Laser M8 is zijn robotische behandeling. Dit geavanceerde systeem maakt gebruik van een exclusieve MLS® multidiode applicator met een piekvermogen van 75W, wat resulteert in snelle en automatische levering van MLS® Lasertherapie. De robotische bewegingen van de kolom, arm en de draaiing van de kop in vijf verschillende richtingen stellen de M8 in staat om perfect te worden gepositioneerd op het doelgebied.


Verbeterde MLS® Puls voor Snellere Resultaten:

De M8 maakt gebruik van verbeterde MLS® pulsen, wat resulteert in een snellere verbetering van symptomen met aanzienlijk verminderde behandeltijden in de "handsfree" modus. Dit betekent dat patiënten sneller resultaten kunnen verwachten, wat de algehele tevredenheid verhoogt.


Handsfree en Veilig:

Nadat de behandelparameters zijn ingevoerd, hoeft de therapeut alleen maar toezicht te houden op de behandeling, die handsfree op afstand wordt uitgevoerd, in totale veiligheid. Er is geen contact tussen de gerobotiseerde kop en de patiënt, waardoor mogelijke besmetting wordt vermeden. Dit maakt de M8 niet alleen uiterst effectief, maar ook buitengewoon veilig.


De ASA Laser M8 vertegenwoordigt een revolutie in de lasertherapie door robotische behandeling te introduceren. Hierdoor kunnen behandelingen op een uiterst efficiënte en veilige manier worden uitgevoerd, en de verbeterde MLS® pulsen zorgen voor snellere resultaten. Als je streeft naar de toekomst van de gezondheidszorg, dan is de ASA Laser M8 de ultieme keuze om je praktijk naar nieuwe hoogten te tillen. Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over deze opwindende technologie en hoe deze jouw praktijk kan transformeren.
Bình luận


Offerte Of Demo

Heeft u vragen of wellicht al een Laser op het oog, neem dan via het formulier contact met ons op.

Wij nemen vervolgens binnen 24 uur contact met u op om u te assisteren bij het vinden van de juiste laser.

Indien uw de product brochure wil downloaden maakt u eenvoudig en gratis een account aan, in uw account kunt u elke spec sheet en verder product omschrijvingen vinden

Selecteer een optie
Uw aanvraag betreft:

Uw aanvraag is verzonden

bottom of page