top of page

Een laser die past bij uw praktijk

IMG_20210412_113250_846.jpg

ASA MLS Lasertherapie als Aanvulling op Regelmatige Artrose behandelingen voor Fysiopraktijken

Inleiding:

Artrose kan een aanzienlijke impact hebben op het dagelijks leven, waardoor patiënten belemmeringen ervaren bij beweging en pijn. In dit artikel verkennen we hoe ASA MLS Lasertherapie een waardevolle aanvulling kan zijn op reguliere artrose behandelingen. Voor fysiopraktijken die hun dienstenaanbod willen uitbreiden, biedt het integreren van ASA MLS Lasers een geavanceerde benadering voor effectieve artrose pijnbestrijding.De Impact van Artrose:

Artrose veroorzaakt een scala aan klachten, waaronder pijn bij het opstaan, belasting, verminderde mobiliteit, stijfheid, krakende gewrichten, zwellingen en veranderingen in lichaamshouding. Het traditionele diagnostische proces omvat lichamelijk onderzoek en vaak röntgenfoto's. Beweging blijkt echter cruciaal voor artrose patiënten, waarbij oefentherapie en fysiotherapie vaak onderdeel zijn van de behandeling.

ASA MLS Lasertherapie als Aanvulling op Artrose behandelingen:

 1. Niet-invasieve Pijnbestrijding: ASA MLS Lasertherapie biedt een niet-invasieve aanpak voor pijnbestrijding. De laserstralen dringen diep door in het aangetaste gebied, verminderen ontstekingen en bevorderen het natuurlijke herstelproces. Deze aanpak is ideaal voor patiënten die op zoek zijn naar alternatieven voor traditionele medicatie of chirurgie.

 2. Ontstekingsremmende Werking: De ontstekingsremmende eigenschappen van ASA MLS Lasers dragen bij aan het verminderen van ontstekingen rond de gewrichten, een cruciale factor bij artrose. Dit resulteert in verlichting van pijn en bevordert een sneller herstel.

 3. Stimulatie van Bloedcirculatie: Verbetering van de bloedcirculatie is essentieel voor het leveren van voedingsstoffen en zuurstof aan beschadigd weefsel. ASA MLS Lasertherapie draagt bij aan dit proces, wat gunstig is voor het herstel van artrose patiënten.Implementatie van ASA MLS Lasertherapie in de Praktijk:

 1. Opleiding en Certificering: Zorg voor een grondige opleiding en certificering van jouw team om ASA MLS Lasertherapie veilig en effectief toe te passen. Training omvat het gebruik van de apparatuur, behandelprotocollen en het identificeren van geschikte patiënten.

 2. Educatie van Patiënten: Informeer patiënten over de voordelen van ASA MLS Lasertherapie als aanvulling op traditionele behandelingen. Gebruik informatiemateriaal in de praktijk, op de website en tijdens consultaties.

 3. Integratie in Behandelplannen: Werk ASA MLS Lasertherapie in bestaande behandelplannen voor artrosepatiënten. Bespreek de mogelijkheden tijdens consultaties en pas de therapie aan op individuele behoeften.

 4. Marketing en Positionering: Positioneer jouw fysiopraktijk als een voorloper op het gebied van artrosepijnbestrijding door gerichte marketingstrategieën. Benadruk de voordelen van ASA MLS Lasertherapie in promotiemateriaal en online platforms.

ASA MLS Lasers: Een Investering in de Groei van Jouw Praktijk:

Integratie van ASA MLS Lasers in jouw fysiopraktijk is niet alleen een stap naar verbeterde zorg voor patiënten, maar ook een investering in de groei van jouw praktijk. Met een geavanceerde benadering van artrose pijnbestrijding positioneer je jezelf als een zorgverlener die voldoet aan de groeiende vraag naar innovatieve behandelingen.

Effectiviteit van ASA MLS Lasertherapie bij Artrose:

 1. Pijnverlichting: ASA MLS Lasertherapie biedt niet alleen pijnverlichting tijdens de behandeling, maar de effecten houden tot wel 78 uur aan. Dit stelt patiënten in staat om gemakkelijker te bewegen en zich te concentreren op gewichtsverlies en spierversterking.

 2. Langdurige Effecten: Versteviging van spieren en gewichtsverlies hebben positieve langetermijneffecten op artrose. De lasertherapie stimuleert de cellen voor het herstel van beschadigd weefsel, wat bijdraagt aan duurzame resultaten.

Risicofactoren en Oorzaken van Artrose:

Het begrijpen van risicofactoren zoals leeftijd, gewicht, erfelijke aanleg, fysiek beroep, eerdere blessures en andere reumatische klachten is essentieel. ASA MLS Lasertherapie biedt een aanvullende benadering om de pijn te verminderen en het herstelproces te ondersteunen.

ASA MLS Lasertherapie overwegen:

 1. Maak een Afspraak: via het het contact formulier en wij nemen binnen 24u contact met u op

 2. Persoonlijke Aandacht: Wij bekijken wat een passende laser bij uw praktijk zou kunnen zijn, teven bieden wij verschillende lease, huurkoop of koop opties

 3. Snel aan de slag: De gemiddelde levertijd is tussen de 2 en 3 weken en wij hebben altijd een Laser op voorraad om nog sneller te kunnen starten

Conclusie:

ASA MLS Lasertherapie vormt een baanbrekende aanvulling op reguliere artrosebehandelingen, waardoor fysiopraktijken hun zorgaanbod kunnen uitbreiden en voldoen aan de groeiende vraag naar innovatieve oplossingen. Door te investeren in ASA MLS Lasers, positioneren fysiopraktijken zich als voorlopers in effectieve artrosepijnbestrijding en dragen ze bij aan de verbetering van de levenskwaliteit van hun patiënten.

Comments


Offerte Of Demo

Heeft u vragen of wellicht al een Laser op het oog, neem dan via het formulier contact met ons op.

Wij nemen vervolgens binnen 24 uur contact met u op om u te assisteren bij het vinden van de juiste laser.

Indien uw de product brochure wil downloaden maakt u eenvoudig en gratis een account aan, in uw account kunt u elke spec sheet en verder product omschrijvingen vinden

Selecteer een optie
Uw aanvraag betreft:

Uw aanvraag is verzonden

bottom of page