top of page

Een laser die past bij uw praktijk

IMG_20210412_113250_846.jpg

Mphi 75: 75 Watt Piekvermogen, Meer Snelheid.


De ASA Laser Mphi 75 vertegenwoordigt een verdere evolutie binnen de MLS®-familie en erft de veiligheidskenmerken en het gebruiksgemak als draagbaar apparaat met een adequate grootte en gewicht.

Meer Piekvermogen, Meer Snelheid:

De Mphi 75 heeft een aanzienlijk hoger piekvermogen in vergelijking met voorgaande modellen. Dit resulteert in snellere behandelingen en een efficiëntere aanpak. Het handstuk is standaard uit te breiden voor laser acupunctuur en orale pathologiën.

Kenmerken:

Naast het verhoogde piekvermogen biedt de Mphi 75 zeer gespecialiseerde kenmerken. Een specifieke lens en toegewijde software voor laser acupunctuur sessies zijn beschikbaar. Dit opent deuren voor geavanceerde behandelingen en nieuwe toepassingen.

Personalisatie en Protocol beheer:

Een ander opvallend kenmerk van de Mphi 75 is mogelijkheid om protocollen te personaliseren. Dit stelt zorgverleners in staat om parameters te creëren en op te slaan die op elk gewenst moment kunnen worden gebruikt. Dit maakt de behandelingen efficiënter en op maat gemaakt voor elke patiënt.

Toepassingen van de ASA Laser Mphi 75:

De ASA Laser Mphi 75 biedt een breed scala aan toepassingen in de humane praktijk, waaronder:

- Pijnverlichting: De Mphi 75 kan effectief worden ingezet voor de verlichting van pijn bij patiënten met verschillende aandoeningen, zoals gewrichts- en spierpijn.

- Ontstekingsbeheersing: Het apparaat helpt ontstekingen te verminderen en ondersteunt het herstelproces.

- Weefselregeneratie: De Mphi 75 stimuleert de regeneratie van beschadigde weefsels, wat resulteert in snellere genezing.

- Acupunctuurbehandeling: Dankzij de specifieke kenmerken is de Mphi 75 ideaal voor laseracupunctuurbehandelingen, waardoor nieuwe mogelijkheden ontstaan voor acupunctuurbeoefenaars.

- Triggerpointbehandeling: De Mphi 75 is effectief voor de behandeling van triggerpoints, die vaak geassocieerd worden met spierpijn en stijfheid.

- Wondgenezing: Het apparaat kan de wondgenezing bevorderen, wat cruciaal is voor patiënten met huidproblemen of postoperatieve zorg.

Als je op zoek bent naar geavanceerde technologie die de behandelingen in jouw praktijk naar een hoger niveau kan tillen, dan is de ASA Laser Mphi 75 de ideale keuze. Met meer piekvermogen en snelheid, gespecialiseerde kenmerken en personalisatie-opties, biedt de Mphi 75 de middelen om effectieve en efficiënte zorg te leveren aan jouw patiënten. Neem vandaag nog contact met ons op om meer te leren over deze innovatieve technologie en hoe deze jouw praktijk kan transformeren.

Commenti


Offerte Of Demo

Heeft u vragen of wellicht al een Laser op het oog, neem dan via het formulier contact met ons op.

Wij nemen vervolgens binnen 24 uur contact met u op om u te assisteren bij het vinden van de juiste laser.

Indien uw de product brochure wil downloaden maakt u eenvoudig en gratis een account aan, in uw account kunt u elke spec sheet en verder product omschrijvingen vinden

Selecteer een optie
Uw aanvraag betreft:

Uw aanvraag is verzonden

bottom of page