top of page

Een laser die past bij uw praktijk

IMG_20210412_113250_846.jpg

MiS: MLS® gecombineerd met de pulskracht van Hilterapia®


Als zorgverleners zijn we voortdurend op zoek naar innovatieve oplossingen om de zorg voor onze patiënten naar een hoger niveau te tillen. De ASA Laser MiS is de sleutel tot de toekomst van pijnverlichting, ontstekingsbeheersing en weefselregeneratie, en het biedt een geheel nieuwe benadering van lasertherapie die zowel in de humane als veterinaire geneeskunde van onschatbare waarde is. Laten we samen ontdekken wat de ASA Laser MiS zo speciaal maakt en hoe het je praktijk naar nieuwe hoogten kan brengen.


Innovatieve Multiwave Emissie Technologie:

De MiS maakt gebruik van geavanceerde technologie die nog nooit eerder is vertoond in de wereld van lasertherapie. Met zijn unieke lichtemissie krachtbron en de Multiwave Locked System, combineert het verschillende golflengtes (808 en 905nm) om optimale resultaten te bereiken. Dit innovatieve samenspel maximaliseert de therapeutische effecten, wat resulteert in snellere en effectievere genezing en pijnverlichting.

MiS MLS laser en behandelingen uitgelegd:

Video credits: Heal with Laser ASA partner in Australië


Flexibele Behandelingsmogelijkheden:

Of je nu te maken hebt met musculoskeletale aandoeningen, huidproblemen, wondgenezing, of neurologische aandoeningen, de MiS biedt een ongeëvenaarde veelzijdigheid. Deze laser kan aangepast worden aan de specifieke behoeften van jouw patiënten, waardoor het een waardevolle aanvulling is voor verschillende medische en veterinaire toepassingen.

Veilig en Niet-Invasief:

Met minimale bijwerkingen en risico's biedt de ASA Laser MiS niet-invasieve behandelingen die patiënten pijnloze en comfortabele zorg garanderen. De gecontroleerde gemiddelde kracht en modulatie in korte pulsen maken het mogelijk om de therapeutische voordelen veilig te benutten, zonder de mogelijkheid op schadelijke thermische effecten.

Snelle Resultaten:

Eén van de meest opvallende voordelen van de MiS is de snelheid van behandeling. Kortere sessies leiden tot directe resultaten, wat zorgt voor tevreden patiënten en een efficiëntere praktijkvoering.

Wetenschappelijk Onderbouwd:

Vertrouw op de MiS, want deze laser is gebaseerd op uitgebreid onderzoek en klinische studies. Het bewijs van de effectiviteit ervan is overtuigend en garandeert de best mogelijke zorg voor jouw patiënten.

Gebruiksvriendelijk:

De MiS is eenvoudig te bedienen en wordt geleverd met intuïtieve software waarmee je behandelingen kunt plannen en beheren. Jij en jouw team kunnen snel aan de slag met deze geavanceerde technologie.

Verrijk Jouw Praktijk met de ASA Laser MiS

Als je streeft naar een praktijk die de zorg voor jouw patiënten transformeert en je praktijk efficiënter maakt, dan is de ASA Laser MiS de ultieme keuze. De mogelijkheid om geavanceerde lasertherapie te integreren in jouw praktijk leidt tot tevreden patiënten en groeiende inkomsten.

Mis deze kans niet om de toekomst van medische en veterinaire zorg te omarmen. Ontdek de ASA Laser MiS en verrijk jouw praktijk met de kracht van geavanceerde lasertherapie. Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over deze opwindende technologie en hoe deze jouw praktijk kan transformeren.

Pijnverlichting en de Oorzaken Aanpakken:

De MiS is een ongekend presterend apparaat dat in staat is om de gesynchroniseerde werking van MLS® Lasertherapie te combineren met de kenmerkende pulskracht van Hilterapia®. Het combineert zeer hoge, onmiddellijke piekvermogens met gecontroleerde gemiddelde vermogens, waardoor doeltreffendheid wordt nagestreefd terwijl de veiligheid van de patiënt wordt gewaarborgd. De modulatie in korte pulsen "temt" het piekvermogen, waardoor de therapeutische voordelen volkomen veilig kunnen worden benut zonder schadelijke thermische effecten.

Naast de therapeutische kenmerken van de MLS®-familie vindt de MiS toepassing in perifere neuropathieën, zoals aangetoond in wetenschappelijk onderzoek van ASAcampus. Het gebruik van de MiS in een erkend model van chronische neuropathische pijn resulteert in een duidelijke en blijvende vermindering van pijnklachten, begeleid door functioneel herstel. Vanuit een biologisch perspectief bevordert de behandeling met MiS het herstel van beschadigde zenuwvezels in het letselgebied, zoals bevestigd door histologische en immunohistochemische evaluaties. Deze herorganisatie van de zenuwschede is van cruciaal belang voor zowel zenuwvoeding als geleiding.

Als gevolg hiervan is de MiS bijzonder geschikt voor de behandeling van neuropathische pijn, en biedt het een krachtige oplossing voor patiënten die te maken hebben met deze uitdagende aandoening. De MiS opent nieuwe mogelijkheden voor pijnverlichting en weefselherstel, en laat zien hoe geavanceerde technologie de toekomst van de gezondheidszorg kan vormgeven.Comments


Offerte Of Demo

Heeft u vragen of wellicht al een Laser op het oog, neem dan via het formulier contact met ons op.

Wij nemen vervolgens binnen 24 uur contact met u op om u te assisteren bij het vinden van de juiste laser.

Indien uw de product brochure wil downloaden maakt u eenvoudig en gratis een account aan, in uw account kunt u elke spec sheet en verder product omschrijvingen vinden

Selecteer een optie
Uw aanvraag betreft:

Uw aanvraag is verzonden

bottom of page